valentina-lifestyle

We hebben wel een lekkere zomer gehad met een fijne nazomer. Ik had nogal wat planten in mijn tuin staan die dit weer jammer genoeg niet hebben overleefd en deze heb ik er dan ook weer uitgehaald anders staat het zo zielig. Het herfst weer komt er weer en die lege gaten maken het in mijn ogen alleen maar nog grauwer.

Nieuw planten

De lege gaten in mijn tuin moesten hoe dan ook gevuld worden. Met mijn zoektocht naar planten moest ik toch iets specifieker zoeken dus “planten utrecht” leverde mij bedrijven op die gelukkig in de buurt gevestigd waren.

Met de zoektocht naar planten Utrecht kwam ik uit bij Valentina bloemen & lifestyle. Het bedrijf zat gelukkig om de hoek en daarom besloot ik even langs te gaan. Toen ik binnenkwam hadden ze alle planten mooi onderhouden (wat nogal een dingetje kan zijn bij sommige tuinwinkels). Er waren bijna geen planten waar de oude blaadjes nog aanhingen en alle planten zagen er mooi fris uit.plant-in-pot

Ik had niet super veel planten nodig maar wel genoeg om de tuin weer mooi aan te kleden. Samen met de medewerker heb ik mooie planten uitgekozen en deze medewerker heeft mij ook precies verteld welke verzorging ik moet gebruiken en hoe ik het beste met de planten om kan gaan.

Als ik nu uit mijn raam kijk dan zie ik gelukkig weer een mooi gevulde tuin. Laat die herfst maar komen!