Het huis beter verlichten met spiegels.

Misschien is het je gelukt om je huis precies zo te krijgen als je het wilt, dan realiseer je je dat er iets belangrijks niet helemaal klopt, de verlichting in je woonkamer. Maak je geen zorgen, Lampenhuis helpt met handige tips en trucs die je nodig hebt om de verlichting van je woonkamer perfect te maken voor elke omgeving.

Lampenhuis weet als geen ander dat je deze kamer immers vaak voor veel verschillende gelegenheden gebruikt, of je nu bezig bent met entertainment, tijd doorbrengt met je gezin of gewoon ontspant. Je woonkamer moet precies zo worden verlicht als je het nodig hebt.

Een handige tip van lampenhuis is het gebruik van spiegels in jouw huis. Het kan een ongelooflijke impact hebben, ze voegen onmiddellijk diepte toe aan de kamer, waardoor jouw woonkamer groter aanvoelt. Spiegels kunnen ook de totale lichtopbrengst van de kamer verhogen, omdat het een reflecterend oppervlak toevoegt waar het licht vanaf kan weerkaatsen.

Het stimuleren van daglicht in een kamer is de sleutel, het gebruik van licht reflecterende spiegels is een geweldige manier om natuurlijk licht door de kamer te laten weerkaatsen. Dit helpt om een kamer groter en helderder te laten aanvoelen, wat resulteert in een meer gastvrije sfeer.

Hoe effectief je dit ontwerpidee ook in het huis verwerkt, het betekent niet noodzakelijk dat je helemaal klaar bent. Net als wanneer de zon ondergaat, moet je het lichtniveau nabootsen met kunstlicht om het licht dat je overdag had na te bootsen. Spiegels kunnen ook helpen om donkere hoeken in de woonkamer op te fleuren, door een spiegel bij een lamp te plaatsen, wordt deze weer in de kamer gereflecteerd. Een andere beschikbare optie is om een armatuur te hebben die zowel een spiegel als een lamp is. Hoewel dit niet het effect heeft dat het licht van de spiegel wordt weerkaatst, voegt het toch diepte toe terwijl het licht toevoegt aan een specifiek deel van de kamer.