Kies je eigen tuinbank design!

Vandaag een bericht over vrijheid – een begrip dat ik tweeledig uit zal leggen. Allereerst is er de vrijheid die de naderende lente je biedt, hetgeen ik ook koppel aan de vrijheid je eigen tuinbank design te kiezen en dus zeer bewust vorm aan je tuin te geven.

lb26

De totale vrijheid tegemoet – ontwerp je eigen, beeldbepalende design

Beginnend bij de lente dan, wat heerlijk die zachtheid weer in de lucht te voelen, nietwaar? De vrijheid die bij mijn gevoel bij de lente past is die dat mensen weer uit hun cocon kruipen, ze de buitenwereld weer binnen laten. Je hebt veel meer zin dingen te ondernemen, puur omdat de mogelijkheden ook toegenomen zijn. Zo vind ik het heerlijk met vrienden te gaan wandelen of een terrasje te pakken. Het meest geniet ik toch van het uitgebreid relaxen in eigen achtertuin.

lb29

Dat brengt me op die andere vorm van vrijheid, namelijk die van je eigen achtertuin zelf. Ik vind het zeer belangrijk mijn leefomgeving bewust in te richten, daar mijn eigen stempel op te kunnen drukken. Verheugd was ik dan ook toen ik ontdekte dat Dutch Riviera wel echt de vrijheid geeft je eigen tuinbank design te ontwerpen. De stof van de tuinbank van je keuze kan namelijk dusdanig bewerkt worden dat je eigen, zelfgekozen of zelfontworpen print afgedrukt wordt. Daarvan heeft het bedrijf enkele leuke voorbeelden op de website staan, die ik graag met je wilde delen, in de hoop je op ideeën te brengen. 

Geniet van de lente en de totale vrijheid die je tegemoet gaat, met volle teugen!

lb31