Kies voor voller haar met de hairextensions van OxY

Vrouwen en haar, ze hebben een onafscheidelijke relatie met elkaar. Welke vrouw wil nou niet de perfecte, volle look voor je haar? Maar je haardos is niet altijd zoals je het graag wilt zien, of voldoet niet altijd aan het ideaalbeeld. OxY wil je daar graag bij helpen met speciale hairextensions. Deze maken je haar langer, voller en geven meer volume. Zo ga jij de straat op met een speciale look en met een prachtig kapsel. Hairextensions van OxY zijn daarbij ook nog eens superhandig in het gebruik en zijn voor iedereen verkrijgbaar.

Hairextensions bestaan al langer dan vandaag. Vroeger werden ze vooral gebruikt door filmsterren, om net dat extra beetje uitstraling te geven. En dat is ook vooral de functie van de extensions, ze geven je een prachtige uitstraling en een vollere look. Hairextensions behoren niet meer langer toe aan filmsterren, maar ook jij kunt ze in huis halen. Bij OxY kun je kiezen uit meer dan tien verschillende haarkleuren, elk met hun eigen specificaties.

Heerlijk in het gebruik
Sommige vrouwen gebruiken dagelijks hairextensions en willen niet meer anders, terwijl anderen het voor de speciale gelegenheden gebruiken. Hoe je ze ook wilt gebruiken, ze geven altijd een stukje extra uitstraling. De clip-in hairextensions van OxY zijn ook nog eens makkelijk in het gebruik en hebben een heerlijk comfort. De extensions worden met clipjes vastgeklikt aan je originele haar en komen overdag amper tot niet van hun plaats. Ook vallen de clipjes door het speciale materiaal niet op, zodat de hairextensions niet van je originele haar te onderscheiden zijn.

Het bevestigen van de extensions
Het in doen van hairextensions is nog wel eens tijdrovend en lastig, maar niet met hulp van OxY. De speciale instructievideo leid je door de verschillende fasen in het proces van bevestigen van de extensions, waardoor je niet meer voor verrassingen komt te staan. Zo kun je binnen 10 minuten genieten van een prachtig bos haar die je aan iedereen wilt laten zien! Hierdoor kun je zelfs elke dag extensions gebruiken, want het bevestigen kost je net zoveel tijd als het kammen van je haar in de ochtend. Dit is de video van OxY voor de natuurlijk haar extensions

Een natuurlijke look
Binnen de lijn van OxY zijn verschillende typen hairextensions verkrijgbaar. Met het speciale materiaal geven ze je haardos een natuurlijke look die alleen in positief opzicht valt te onderscheiden van je originele haardos. Wil je langer haar of voller haar? Je kunt kiezen. Voor elke haarkleur en voor ieder haartype heeft OxY genoeg keuze.