Leuke spulletjes bij hobbywinkel Geldrop

Handwerken is een van mijn hobby’s. Ik ben dan ook altijd op zoek naar leuke handwerk- en hobbywinkeltjes. Zo kwam ik ook terecht bij De Hobbytafel, een hobbywinkel Geldrop. Heerlijk om rond te snuffelen en ideeën op te doen. Het assortiment is groot met hoogwaardige producten dus voor elke hobby is wel iets te vinden.

Ze verkopen haak- en breigaren, patronenboeken en haakpakketten om de mooiste dingen te haken of te breien. Maar ook voor het maken van kaarten of scrapbooken hebben ze veel. Papier, snij- en embossingmallen, stempels, stempelbenodigdheden en knipvellen. Ook voor advies kun je hier goed terecht.

Hobbywinkel Geldrop

Workshops

Ben je nog niet zo bedreven of wil je graag een nieuwe techniek leren? Dan verzorgt De hobbytafel ook workshops. Zo kun je een workshop kaarten maken volgen of een breiworkshop. Bij de creatieve cursus staat je eigen creativiteit centraal. Voor kinderen zijn er ook speciale kindercursussen. Ook kun je tegen een kleine vergoeding deelnemen aan het breicafé. Onder het genot van een kopje koffie kun je aan je eigen project werken terwijl je gezellig nieuwe contacten opdoet. En er zijn genoeg mensen die je kunnen adviseren als je even vastloopt. Gezellig en leerzaam!

Contactgegevens

Ben je in de buurt? Ga dan zeker eens rondneuzen bij deze hobbywinkel Geldrop. Heerlijk ideetjes op doen, nieuwe kleurtjes zoeken of even advies vragen. Er hangt een gezellige, gemoedelijke sfeer in de winkel. Echt een inspirerende omgeving. Mocht je niet in de buurt zijn maar wel nieuwsgiering zijn: je kunt ook online bestellen in de webshop.