Linten online bestellen

Lint is een mooi materiaal dat je voor diverse doeleinden gebruiken kunt. Zo kun je er mee knutselen maar is het ook ideaal om versieringen mee te maken. Als je een behoorlijke hoeveelheid lint nodig hebt is het verstandig eens te kijken wat een lint groothandel je te bieden heeft. 

Lint in alle kleuren op de rol of aan de meter

Een voorbeeld van een dergelijke handel is Lintjeswinkel XL. Ze hebben een uitgebreid aanbod aan lint in allerlei kleuren en motiefjes zodat er voor iedere gelegenheid wel iets te vinden is. Je kunt lint kopen aan de meter maar ook op de rol. Dat laatste is zeker aan te raden als je veel lint nodig hebt. Als je voor een rol kiest heb je altijd voldoende maar weet je ook zeker dat het lint volledig dezelfde kleur heeft. Bij losse linten zou daar mogelijk een verschil in kunnen zitten als deze uit een ander verfbad komen. 

Bestel eerst een sample

Als je voor een bepaalde gelegenheid zoals een bruiloft of jubileum op zoek bent naar lint dient dat meestal een speciale kleur te hebben. Om het lint ter versiering te gebruiken dient het te passen bij de rest van de decoratie en inrichting van de zaal of andere locaties. Als je een bepaald lint gevonden hebt dat je wel wat lijkt maar twijfelt over de kleur kun je dit oplossen door een sample van het lint te bestellen. Hiervoor betaal je alleen de verzendkosten en je mag tot tien samples per keer bestellen.