Een mooi museum bezoeken? Kom dan naar museum Doetinchem Musee Lalique

Niet alle kunstliefhebbers hebben gehoord van René Lalique. Hij is een man die gefascineerd is door kunst en is edelsmid en glaskunstenaar geweest. Hij leefde tussen 1860 en 1945. Lalique is internationaal doorgebroken doordat zijn kunsten erg gewild waren! In museum Doetinchem Musee Lalique vindt je allerlei collecties van René Lalique en met een loep kun je de details bekijken die niet goed zichtbaar zijn met het blote oog. Door het museum Doetinchem Musee Lalique vind je allerlei schermen met informatie over de kunstwerken. Maar ook informatie over René Lalique.


Je kan op de schermen inzoomen en de kunstwerken van René Lalique van dichterbij bekijken, dit om de details te zien. Het werkt met touchscreen, dus gemakkelijk is het ook nog eens.

Langs museum Doetinchem Musee Lalique gegaan en een top ervaring gehad!

Mijn vrouw en ik zijn naar kunstmuseum Doetinchem Musee Lalique gegaan. Wij waren erg benieuwd hoe het hier allemaal uitzag en daarom zijn we een poging gaan wagen. Mijn vrouw en ik waren erg onder de indruk van de collecties die te zien waren in het museum. Ook de informatie die wij kregen via de schermen was interessant, je kon inzoomen met touchscreen en zo kon je bekijken naar allerlei details van verschillende kunstwerken van René Lalique.
Een erg leuke, interessante dag gehad met een heerlijke lunch in de bloementuin. Leuke sfeer!

Ik adviseer mensen om ook een kijkje te wagen bij het mooie museum over René Lalique!