Naar Bora Bora op vakantie met een online reisbureau

Heeft u al eens overwogen om naar Bora Bora op vakantie te gaan? Een Bora Bora vakantie biedt voor eenieder geschikte activiteiten en plekken. Veel mensen kennen Bora Bora uit televisieprogramma’s en reclames. Herken Bora Bora bijvoorbeeld aan de prachtige hagelwitte stranden en de mooie blauwe zee, waar u uren kunt blijven hangen om even helemaal tot rust te komen.

 

Bora Bora is een onderdeel van Frans-Polynesië, waar ook Tahiti en Moorea onderdeel van zijn. Het eiland heeft een oppervlak van ruim 30 vierkante kilometer, waarmee het een relatief klein eiland is. Het Nederlandse Schiermonnikoog heeft ter vergelijking een oppervlakte van een kleine 200 vierkante kilometer. Het geeft aan dat afstanden op Bora Bora heel eenvoudig te voet kunnen worden afgelegd.

Een ontspannen Bora Bora vakantie boeken

Doordat het eiland relatief klein is, heeft u de verschillende delen van het eiland al snel bekeken. Dit maakt dat een Bora Bora vakantie vooral bedoeld is voor mensen die op zoek zijn naar rust en een lekkere temperatuur. In het voorjaar is het gemiddeld genomen 25 tot 30 graden Celsius op het eiland. Ideaal voor mensen die in de voorjaarsvakantie willen ontsnappen uit de dagelijkse sleur, of alvast een bruin tintje willen krijgen richting de zomermaanden. Rondom Bora Bora vindt u voldoende plekken om te snorkelen of bijvoorbeeld te duiken. Het is af te raden om zonder ervaring in dit gebied te duiken. Gelukkig zijn er verschillende organisaties die duiktrips aanbieden vanaf het eiland.