Neem contact op met de belastingtelefoon!

De jaarlijkse aangifte bij de belasting invoeren is nooit leuk om te moeten doen. Ik snap er ook nooit zoveel van, echter neem ik altijd contact op met de belastingtelefoon.  Dit bedrijf weet namelijk maar al te goed dat het invullen van de aangifte goed moet gebeuren. Wanneer jij namelijk iets niet goed invult kan dit gevolgen hebben. Hier zit niemand op te wachten waardoor wij allen hier goed voor gaan zitten. Ook ik spendeer hier mijn vrije avond voor op om ervoor te zorgen dat het netjes en goed is ingevuld.

Assistentie nodig

Het is uiteraard te begrijpen dat een goede assistentie noodzakelijk is om het goed uit te voeren. Door eens contact op te nemen met de belastingtelefoon scheelt het een hoop! Zij kunnen al jouw vragen met betrekking tot de aangifte goed beantwoorden. Mij hebben ze voor enkele weken ook enorm goed geholpen. Dit nadat ik telefonisch contact had gezocht met dit bedrijf. Ik snapte er namelijk niks van aangezien ik zoveel terug moest betalen. Doordat ik graag wilde weten wat de reden hiervan is ben ik contact gaan zoeken. Een vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn heeft mij goed geholpen. De vragen welke ik stelde werden netjes beantwoord. Hier werd het voor mij dan ook duidelijk dat ik een toeslag kreeg waar ik geen recht op had!