Nieuw bbq schort nodig? Neem er een met deze kenmerken

Wanneer je regelmatig een barbecue organiseert en hierbij zelf ook op actieve wijze je etenswaren zo goed mogelijk probeert te bereiden, dan kan het bijna niet anders dan dat je wenst gebruik te maken van de beste materialen. Hierbij is het ook noodzakelijk dat je jezelf beschermt tegen opspattend vet of zelfs opkomende vlammen die soms van een barbecue afkomen. Een bbq schort van goede kwaliteit is dan ook eigenlijk onontbeerlijk. Nu is het beschermen van de drager natuurlijk de belangrijkste eigenschap van zo’n schort, maar een veeleisende barbecuer verlangt uiteraard nog meer. Lees in de volgende alinea’s waar een uitstekend schort nog meer aan voldoet.

Pocket voor barbecuebenodigdheden

Als je actief aan het barbecueën bent, dan heb je regelmatig allerlei tools nodig om bijvoorbeeld etenswaren op het grillrooster te verplaatsen of om te draaien. Niet handig is het dan als je die tools overal rond moet laten slingeren – bij gebrek aan goede opbergplekken. Heb je echter een bbq schort aan met een grote maar beheersbare zak voor barbecuebenodigdheden, dan heb je dit probleem gelijk opgelost.

Theedoeklus

Tijdens het barbecueën heb je regelmatig een stuk keukenpapier of een theedoek nodig om je handen of je tools schoon te maken. Ideaal zou het daarom zijn als je schort ook een theedoeklus bevat waar je zo’n doek veilig met je mee kunt dragen.

leren onderzetters

Fleshoude

Een fleshouder aan je schort is wellicht niet essentieel, maar daarom toch niet minder wenselijk. Zo ben je tenminste in staat tijdens het harde werken soms even een slokje te nemen van je favoriete drankje.