Op zoek naar een gaming pc?

Azerty

Ben je op zoek naar een top notch gaming pc om al jouw games mee te winnen? Met de pc’s van Azerty kun je met veel fps het spel in springen en je enemy’s verslaan!

Voor welke gaming pc ga jij?

gaming pc

Azerty biedt verschillende soorten pc’s aan voor de verschillende soorten gamers. Ze hebben silver, gold, platinum, titanium en diamond. Silver is een mid-range pc voor gamen in Full HD. Gold is een luxe pc voor gamen in WQHD. Platinum is een extra-luxe pc voor streamers en creatives. Titanium is een high-end pc voor de optimale prestaties. Diamond is een ultra high-end pc voor de ultieme prestaties. Kies een van de categorieën en kijk tussen de pc’s die het beste bij jou passen!

Professioneel gebouwd

Alle pc’s zijn professioneel in elkaar gezet door het team van Azerty. De manier waarop de pc’s in elkaar zijn gezet kan zorgen voor optimale lucht flow in de pc. Dit kan oververhitting voorkomen en gaat de pc op die manier beter presteren. Zo gaan de pc’s ook nog is langdurig mee en hoef je niet na een korte tijd alweer een upgrade te doen. Handig toch!

gaming pc

Niet alleen voor het gamen

Je zou kunnen zeggen dat de pc’s niet alleen voor het gamen zijn, maar ook voor de mooiigheid. De pc’s hebben prachtige LED’s die de pc er mooi en kleurrijk er uit laten zien. Er zijn verschillende cases die ook verschillende looks geven.