Prachtige kapstok gekocht

Onze garderobe is toe aan een opknapbeurt. We hebben de hele ruimte opnieuw voorzien van een leuk kleurtje en een leuk behang, en voor de accessoires ben ik eens gaan rondkijken op internet en in diverse woonwinkels. Ik heb al best veel gevonden, behalve een leuke persoonlijke kapstok voor aan de wand.

Geen standaard wandkapstok, maar eentje die eruit springt. Het liefst zou ik een hele grote wandkapstok willen hebben maar die zijn bijna nergens te krijgen. Dus ging ik online op zoek. Ik kwam al snel op de website van FrakkZ terecht.

www.frakkz.nl  Dit is een webwinkel voor kapstokken die op maat zijn gemaakt. Dit was precies wat ik wilde, een kapstok op maat voor mij gemaakt. Ik kon kiezen uit een standaard collectie, de kinderkapstok, maar ik zag ook een collectie  kapstok eiken. Die vond ik gaaf! Een mooie eiken plank waarop RVS jashaken gemonteerd worden. Als achtergrondkleur achter de jashaakjes heb ik gekozen voor de kleur antraciet. Past erg goed bij de kleurstelling in onze woning.

Deze kapstokken zijn alleen verkrijgbaar bij FrakkZ, dus het is geen standaard product, maar een wandkapstok speciaal voor mij gemaakt. Dat vind ik heel bijzonder. De bestelling is vlot verlopen en na krap een week had ik mijn kapstok al in huis. Dit is natuurlijk erg snel voor een op maat gemaakt product. Ik ben erg tevreden met de service en afhandeling van FrakkZ en ik kan deze webshop aan iedereen aanbevelen.

Ook als je op zoek bent naar een leuke kinderkapstok of een kapstok steigerhout dan ben je bij FrakkZ aan het juiste adres.