Pupa: trendy Italiaanse cosmetica

Ben je dol op make-up? Dan ken je het merk Pupa vast wel! Dit Italiaanse merk bestaat al sinds 1976 en ze blijven steeds nieuwe collecties uitbrengen. Ook blijven ze nieuwe formules en producten ontwikkelen op basis van de laatste trends. Je herkent het merk eenvoudig aan het opvallende rode logo en de speelse verpakkingen. Make-up is tenslotte leuk en creatief, en dat draagt Pupa ook zeker uit.  

De bekendste producten van Pupa

Mocht je het merk Pupa nog niet kennen, dan wil je vast weten welke producten de moeite waard zijn om te proberen! Het meest bekende product is de Pupa Vamp! Mascara. Deze mascara zorgt voor lange en gesepareerde wimpers. De perfecte mascara voor dagelijks gebruik én voor een feestje. Ook heeft Pupa een brede collectie aan lipsticks. Van natuurlijke tinten tot verleidelijke donkere tinten en van trendy matte finishes tot prachtige glanzende formules.  

Limited Editions en speciale collecties

De trends op het gebied van make-up veranderen razendsnel. Begin dit jaar waren warme kleuren de trend, maar inmiddels worden de kleuren koeler. Daarnaast worden de kleuren aangepast aan het seizoen. Waar we in de zomer liever voor gouden tinten kiezen, houden we in de winter juist wel van diepere en opvallende tinten. Pupa brengt regelmatig nieuwe collecties uit, zodat zij constant met de trends meegaan. Natuurlijk doet het merk dit wel op haar eigen manier. Pupa make-up is stijlvol en vrolijk. Ook is het merk niet bang om voor opvallende kleuren te kiezen. We vertellen je graag welke collecties de laatste tijd uitgekomen zijn.

  •  Retro Illusion: dit is de collectie voor het najaar van 2018. Opvallende kleuren zoals rood, bordeaux, bruin, mauve en donkergroen stelen de show. Combineer contrasterende kleuren voor een retro effect.
  •  Pupa Pupart collectie: deze collectie bestaat uit diverse paletten die make-up producten voor het gezicht, de ogen en de lippen. Het grote voordeel is dat je kan kiezen uit kleine en handzame paletten of juist voor een uitgebreid palette. Kies bijvoorbeeld voor een palette met diverse tinten oogschaduw of ga voor een complete make-up case met oogschaduws, blushes, lipcrèmes, lipglosses en eyeliners. Perfect als je voldoende keuze wil hebben en alle producten in één palette wil hebben.  

·         Pupa Bird: een collectie van diverse paletten in verschillende formaten. De paletten hebben de speelse vorm van een vogel of een ei. Kies voor een klein palette met enkele lipproducten of juist voor een palette met gezichtsproducten, lipproducten en oogschaduws.