Schuilt er een verborgen held in jou?

Schuilt er een verborgen held in jou?

De vraag van vandaagSchuilt er een verborgen held in jou?

Schuilt er een verborgen held in jou? Dat is een vraag die ik mijzelf meerdere malen heb afgevraagd voordat ik een cursus ehbo ben gaan volgen. Dit wilde ik al langere tijd, maar toen is het er nooit van gekomen. Elke keer twijfelde ik of ik wel echt goed genoeg zou kunnen reageren in zulke situaties. Het is namelijk zo dat ik best wel snel in paniek raak normaal, maar gelukkig heb ik daar nu geen last meer van. De instructeurs hebben mij namelijk geleerd hoe ik hier goed mee kan omgaan en sindsdien ben ik altijd heel erg kalm. Dit is namelijk de beste manier om te reageren, want hierdoor ontstaat er ook geen paniek bij andere mensen. Ook hebben zij mij verschillende dingen geleerd over wat ik moet doen bij verwondingen of hartproblemen.

Aanrader

Schuilt er een verborgen held in jou?

Schuilt er een verborgen held in jou? Op die vraag kan ik nu volmondig met ja antwoorden. Vorige week sneed mijn vriend in zijn vingen en dat bloedde best heftig. Toen wist ik direct hoe ik moest handelen en dat ging ongelofelijk goed. Allereerst heb ik het bloeden gestopt door zijn vinger af te binden en druk uit te oefenen op de plek van de snee. Mocht jij dit nu ook willen leren of een cursus bhv willen volgen, moet jij zeker eens op de website van G4s kijken. Zij bieden namelijk verschillende trainingen hierin aan en zijn daar ongelofelijk goed in. Als jij vragen hebt, dan kun jij hun gerust bellen of mailen om deze allemaal te stellen.