Via deze rijschool is je tractor rijbewijs halen erg eenvoudig

tractor rijbewijs halen

anwbVandaag wil ik een verhaald namens een vriend delen. Hij moest vorige week op om een tractor rijbewijs halen. Omdat hij sinds kort werkzaam is op een boerderij was dit dus noodzakelijk. Tijdens zijn sollicitatie werd hier ook naar gevraagd. Echter ondanks dat hij dit rijbewijs niet had werd hij toch aangenomen. Hij kreeg dan ook direct de kans om dit via zijn nieuwe werk te doen. Wel moest hij dit doen via de rijschool waar het bedrijf al jaren gebruikt van maakt. Dit was bij de verkeersschool Wesseldijk.

wesseldijkWat vooraf misschien handig is om te weten is dat zij in Nijmegen en Arnhem zitten. Dit niet allen voor een t rijbewijs maar voor alle. Voor zowel particulier als zakelijk. Zelf heb ik hier geen ervaring mee, echter andere mensen binnen mijn netwerk kennen deze naam goed. Het is een naam met aanzien. Vooral de kwaliteit schijnt hier heel goed te zijn.

Dit kan die vriend van mij inmiddels beamen

Een tractor rijbewijs halen heeft die vriend van mij inmiddels gedaan via verkeersschoolwesseldijk.nl. Ook hij is hier lovend over. Hij zegt dan ook dat de rijlessen erg verzorgd waren en de begeleiding was top. Dit zal dan ook wel een van de redenen zijn waarom zij bij hem op zijn werk gebruik maken van deze rijschool.

Geef deze tip ook door in jouw omgeving

tractor rijbewijs halenIk hoop dan ook dat jullie deze tip ook aan andere geven. Wanneer je dit dan vervolgens gedaan hebt, geef een reactie onderaan deze pagina. Ik ben dan ook erg benieuwd naar hun ervaringen?