Waarom een tijdschriftabonnement heel voordelig is?

tijdschrift abonnement

Een tijdschrift lezen is echt een moment van ontspanning. Met je favoriete tijdschrift even wat tijd voor jezelf nemen. Je kan ervoor kiezen om iedere keer een los nummer van een bepaald tijdschrift te kopen maar dan ben je een stuk duurder uit als met een tijdschrift abonnement. Maar waarom is een abonnement op een tijdschrift veel voordeliger?

Korting of een prachtig cadeau

Neem je een tijdschrift abonnement dan begint het voordeel al met een leuke welkomstkorting of een prachtig cadeau. Dat krijg je alleen als je echt kiest om je te abonneren op een leuk blad. Blijf je losse uitgave van tijdschriften kopen dan krijg je nooit deze korting terwijl die je toch een hoop voordeel kan opleveren. De moeite waard om voor tijdschrift abonnementen te kiezen.

tijdschrift abonnement

Goedkoper dan losse nummers blijven kopen

Reken voor jezelf maar eens een keer uit wat het jou scheelt als je tijdschrift abonnementen neemt of dat je alle nummers van je favoriete tijdschrift los blijft kopen. Ieder week of ieder maand een tijdschrift loskopen is in verhouding een stuk duurder dan een abonnement. Hiermee kan je echt flink besparen. Kijk bijvoorbeeld maar eens wat je favoriete tijdschrift kost met een abonnement tegenover de kosten als je deze iedere keer los in de winkel of kiosk gaat kopen. Door dit naast elkaar te leggen zie je het best wel grote verschil.

De nieuwste uitgave krijg je automatisch in de brievenbus of op de deurmat

Een ander voordeel is dat je zelf eigenlijk niet meer hoeft te kijken in de winkel wanneer de nieuwe oplage van een tijdschrift uitkomt. Met een tijdschrift abonnement valt het nieuwste nummer automatisch in de brievenbus of op je deurmat. Heel fijn want zo weet je heel zeker dat je geen nummer van je favoriete tijdschrift kan missen.