Wandelen Costa Blanca voor toeristen

Wandelen Costa Blanca is misschien niet meteen het eerste waar je aan denkt bij Spanje en al helemaal niet bij een vakantie aan de kust. Het is echter heel goed mogelijk om daar wandelingen te doen en meteen kennis te maken met de mooie natuur die het land je te bieden heeft.

Kies een wandeling die geschikt voor je is

Aan de kuststroken zijn tal van wandelingen uitgezet waar je een keuze uit kunt maken. Kijk altijd van tevoren goed hoe lang deze zijn en of deze in een streek liggen die je de moeite waard lijkt om te bezoeken. Een wandeling over een van de stranden aan de Costa Blanca kun je ook zelf uitzetten. Kijk daarbij goed naar wat je wilt zien en wat je kunt als wandelaar.
Wandelen en verblijf kiezen

Als je een wandelvakantie wilt doen aan de Costa Blanca die meer dagen duurt kun je ook meteen een geschikt verblijf erbij boeken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Refugio Marnes. Het verblijf bij deze B&B zorgt ervoor dat je kennismaakt met de lokale bevolking maar ook kunt genieten van een milieubewuste en rustige vakantie. Vanuit de B&B kun je eenvoudig wandelingen ondernemen naar en over de zonovergoten stranden van de Costa Blanca of kiezen voor een stedentripje naar een van de plaatsen in de buurt. Zo heb je niet alleen een vakantie waarin je veel kunt wandelen maar ook iedere dag weer terug kunt keren naar een verblijf waar je kunt uitrusten van je tochten.