Van nature hamsteren mensen graag. Je weet maar nooit wanneer je iets nodig hebt en hoe meer spullen je hebt, hoe meer je deze spullen niet kwijt wilt raken. Meer betekent niet altijd beter. Het kan zijn dat je een paar waardevolle spullen hebt. In beide gevallen kan een kluis uitkomst bieden. VDH Safes specialiseert in kluizen. In dit artikel wordt daar wat meer over verteld.

In alle soorten en maten

Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. VDH Safes heeft een groot scala aan verschillende type kluizen. Zo kun je kiezen voor autokluizen, sleutelkluizen, brandwerende kluis en ga zo maar door. Het is dus goed om te overwegen wat voor kluis aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Ook bij brand is er niks aan de hand

Met een exponentieel stijgende temperatuur wordt het steeds heter on de voeten. Gelukkig zijn er ook brandwerende kluizen beschikbaar. In extreme situaties kun je er dus met een gerust hart van uit gaan dat je waardevolle spullen veilig zijn. Hoe werkt dat dan precies? Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf van een dergelijke kluis:

·         Het uithoudingsvermogen van de kluis

·         De dekkingsindicatie

·         En uiteraard de prijs

Hoe lang een brandkast namelijk weerstand biedt tegen brand hangt af van normeringen en certificaten. Voor meer informatie kun je kijken op de website van VDH Safes.

Nazorg is cruciaal

Als je dan eindelijk een brandwerende kluis in huis hebt is het fijn om te weten dat er service en onderhoudscontracten bestaan. Hierbij kun je denken aan een jaarlijkse controle bij intensief gebruik of advies op maat. Er is van alles mogelijk.